O creștere senzațională de descărcări pe Apple Market

graph ios

Acest graf arată descărcările zilnice și nu totalul. Din momentul în care am deschis aplicația pentru iOS am avut plăcuta surpriză de un val de descărcări zilnice incredibile, iar în data de 16 martie 2015 aproape am atins numărul de 1000 descărcări unice. În ideea să dezvoltăm o aplicație cât mai bună, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră așa că vă rugăm să ne ajutați cu orice sfat sau sugestie, toate sunt bine venite.

Vă mulțumim,
Spor la chestionare!

One Reply to “O creștere senzațională de descărcări pe Apple Market”

  1. Buna ziua!
    Cu aproximativ o luna in urma v-am scris in legatura cu chestionarele de la categoria E. S-a rezolvat atunci, aduca dupa aproximativ citeva zile au fost introduse in scest program si acele chestionare. Nu am putut sa ma folosesc de ele deosrece am fost programat dupa o luna di trei saptamini sa dau exsmenul de conducere la traseu. Msi exact sunt programat pe 25 mai. Iar examenul la sala pentru categoria E se poate da doar daca ai obtinut categoria C.
    Ieri am zis sa ma apuc sa mai fac chestionare la categoria E. Din pacate nu mai sunt disponibile aici pe aceasta aplicatie. Sper sa reapara din nou findca este f util aplicatia pe telefon. Poti face chestionare ori cind si ori unde. Sala la C am lust-o cu 26 puncte. Deci este f buna aplicatia. Va multumesc!

Comments are closed.