Imagini din interiorul aplicației

Va oferim o listă de imagini oferite în interiorul aplicației pentru a avea o idee despre ce este vorba și cu ce se ocupă aceasta. Cu toate că înteresul nostru e de a aduce cea mai bună aplicație de pe market, dorim să oferim și un design și aspect cât se poate de frumos, dar în pașii ce urmează ne vom îndrepta atenția asupra performanței și calității. (Pozele sunt capturate de pe un device Nexus 5)

Versiunea 1.2.0 Imagini: 

drcpiv chestionaredrcpiv chestionaredrcpiv chestionaredrcpiv chestionare drcpiv chestionaredrcpiv chestionaredrcpiv chestionare drcpiv chestionare drcpiv chestionare

4 Replies to “Imagini din interiorul aplicației”

  1. Buna ziua. V-am mai scris cu vreo doua saptamini in urma. V-am rugat sa rezolvati problema cu chestionarele de la categoria CE. Am luat examenul la categoria C si doresc sa fac chestionarele de la categoria E pentru a ma pregati si a merge in cursul saptaminii viitoare sa dau sala. Acum doua luni mi-ati trimis actualizarea chestionarelor de la E, dar nu dupa mult timp au disparut.
    Va rog mult sa ma ajutati cu aceasta probleba. Va multumesc!

    1. Ne amintim foarte bine de cerința dumneavoastră și după cum am promis, versiunea 1.6.5 este in review pentru iOS și în aproximativ o săptămână v-a fi disponibilă. Aceasta conține 65 întrebări din categoria BE,CE,DE de care am putut să facem rost.

      Vă mulțumim pentru interes.

Comments are closed.